Hvad siger kunderne?

NÆRVÆRENDE COACH


“Jeg kom til Dan med et dilemma, som jeg havde tumlet med et stykke tid. Normalvis er jeg meget tilbageholdende, men Dan formåede med sin imødekommende natur, at jeg kunne følge mig tryg og hans coaching har gjort en kæmpe forskel for mig"


Jens F. Jensen

- Alka Forsikring

GJORDE FORSKELLEN


“Under mine samtaler med Dan har jeg fået et stort udbytte og værktøjer til mine daglige udfordringer som virksomhedsleder. Coachingen gav mig de redskaber, som jeg havde brug for. Jeg giver ham de varmeste anbefalinger. Mange tak.


Thomas Lykke

- Velux

FANDT MIN STYRKE IGEN


“Jeg stod midt i en tid og tvivlede på mit lederskab. Hurtig tilbagemelding samt processen igang med Dan. Jeg fik fundet min indre styrke frem kombineret med nogle gode værktøjer til, hvordan jeg kunne fastholde min styrke også, når der kommer modvind igen.


Malene Ostersen

- Frelloskolen, Varde

Hvad siger kunderne?

Kære Dan
Tusind tak for en fantastisk eftermiddag fyldt med grin, latter, eftertænksomhed og egenreflektion.
Fantastisk indspark der kan være medvirkende til at danne grundsten for en ny institution. Jeg håber vi alle vil huske “løven i spejlet”

Gadefest / Mette Jensen

15-August-2020

Gadenfesten fik den bedste start med teambuildings øvelser. Der var smil og grin, brug af hjernekapacitet, kreative løsninger og samarbejde på tværs af alle aldersgrupper.
Vi kan varmt anbefale teambuilding med Dan.

10'eren Vestjysk Handelsskole

I arbejdet med unge mennesker i 10. klasse og på handelsskolen har vi ofte og som absolut førstevalg brugt Dan som oplægsholder/underviser/inspirator. Hans unikke kombination af høj faglighed og stor menneskelig indsigt gør, at han er dygtig til at gøre tingene forståeligt uden at tale ned til de unge. Denne kommunikation i øjenhøjde samt energi og smil er medvirkende til, at der straks bliver skabt et trygt rum omkring Dan, hvor de unge tør deltage aktivt, og hvor de ikke er bange for at fejle.

Dan er en dygtig formidler. Han er retorisk stærk og anvender mange kommunikationsstrategier i sin formidling. Hans oplæg er altid velforbedret, men evner at vige ud på det plan, hvor de unge ønsker indspark. Dan er meget tilstede i rummet og fylder det med sin energi.

I vores samarbejde har Dan altid levet op til forventninger og han udvikler/optimerer både form og indhold fra gang til gang. Dan er respekteret og dygtig til at inspirere og motivere, og vi giver ham de bedste anbefalinger.

19-Juni-2018

EUX / Skjern Teknisk Skole

Positiv energi og gode ord med på vejen

Vores EUX’ere, såvel undervisere som elever, havde fornøjelsen af Dans besøg – og vi skal gøre det igen.
Når personer kommer udefra er det enormt vigtigt for mig, at de hurtigt fornemmer, hvilken gruppe, der står foran. Dan har en super god evne i mødet med mennesker, han er nærværende og tillidsfuld og gerne med et humoristisk twist.
Dan havde ved besøget på EUX lavede forskellige samarbejdsøvelser, der indeholdt alt fra kontakt, koncentration og gode grin. Alt sammen noget, alle deltagere snakkede om efterfølgende.
Vi blev sammentømmeret som ét hold, hvor forskellige kompetencer kom til udtryk. Og netop vores forskellighed er vi meget optaget af på EUX – og det fik Dan frem i eleverne på en super god måde.
Man er ikke i tvivl om, at vores elever fik noget med sig. Udover at det var sjovt, blev der samlet op på de opgaver, eleverne mødte – og her er det vigtigt at understrege, at Dan med sin positive energi og tillidsfulde personlighed også mestrer at give eleverne gode ord med på vejen – noget de kan sætte på deres egen person og bruge i deres videre færd.

19-Juni-2018

Frøstruphave Efterskole

08-Juni-2018

Dorthe Marie Siersbæk/Direktør Ringkøbing Skjern Kulturcenter

Vi har til stor fornøjelse af flere omgange gjort brug af Dan Rasmussen, som et led i undervisningen omkring budget og økonomi. Dan rummer store evner i at formidle sit emne på et niveau, hvor den enkelte elev føler, at han/hun kan være med. Dan er sprudlende i sin undervisning, hvilket gør at han hurtigt fanger den enkelte elevs opmærksomhed. Vi har ligeledes gjort brug af Dan til teambuilding på vores 10 klasse i forbindelse med en klassetur, hvilket vi har været meget glade for. Det har været med til at styrke fællesskabet.

21-Maj-2018

Anne Mette Bjerg - Finderup Efterskole

04-Maj-2018

Susan/MKF

Hej Dan - 1000 tak for et godt arrangement i går. Det var både sjovt og lærerigt. Det var helt igennem en god oplevelse. Hils Didde og god weekend til jer. Mvh Dorthe

- "Det var simpelthen en fantastisk aften, eleverne taler optaget omkring deres oplevelse.
Du ramte målgruppen spot on, Du holdt dem fangen, var nærværende og medinddragende af eleverne. Blandt andet, fordi du var gentagende, tydelig og dit positive sprog gjorde, at eleverne var med"

EUX - Skjern Tekniske Skole

20-Januar-2017

Er du som jeg typen, som altid har været træt af teambuilding, fordi det bare er en dags sjov og spas og hårdt fysisk arbejde, som ikke får nogen konkret indvirkning, når hverdagen er i gang?
SÅ SKAL DU HELT KLART TIL TEAMBUILDING MED DAN! Det vil være en helt ny oplevelse for dig. Her kommer både noget til hjerne, hjerte (og lidt til kroppen), og det vil få betydning for, hvordan du fremover møder og tænker om kolleger, kunder, arbejdsopgaver m.m. Jeg gætter på, det også vil gøre noget godt for din arbejdsglæde!
BRUG DAN!!!

- "Det var en super god oplevelse for alle parter. Og allerede i dag har vi kunne mærke et "OS". Samtlige undervisere har ligeledes stor-rost programmet, opbygning og aktiviteter"

15-Maj-2016

15-Februar-2015

Arrangement i WOW

Dan besidder store kvaliteter som underviser og formidler. Denne dag var det overfor en middelaldrende målgruppe, som havde en fantastisk dag med fokus på samarbejde, trivsel og at lære hinanden bedre at kende.

15-Februar-2015

Dan er en humørfyldt og positiv person med et dejligt vindende væsen. Han udstråler ro og overskud, hvilket hurtigt skaber en god kontakt til eleverne.

Endvidere er Dan god til at inddrage eleverne i undervisningen, da han bruger flere af deres eksempler. Denne inddragelse af eleverne er med til fastholde fokus og motivation, da eleverne i undervisningen bliver medskabende i stedet for passive lyttere.

Slutteligt vil jeg påpege, at Dan besidder store evner som underviser, og han vinder hurtigt elevernes tillid med sit positive væsen.

Jeg syntes, du var fantastisk til at fange os og når du kan få en af vore skeptikere (hun har på et tidligere tidspunkt givet udtryk for, at sådan noget coaching snak, det gad hun i hvert fald ikke bruge sin tid på) til at erkende, at det var en god præsentation du kom med. Du var ekstrem god til at fange udtalelser og vende tilbage til dem på et senere tidspunkt, hvor jeg selv havde glemt, det der var sagt tidligere. En god evne at have.

27-04-2014

20-05-2013

Super tak for fantastisk engagement til Skjern Håndbolds U14 drenge afslutning. Her var både smil, tanker, logik, kreativitet og plads til alle. Gruppekram og varme anbefalinger fra hele teamet.

Du skal have stor tak for din fremragende indsats her i weekenden!
Dit oplæg, dine aktiviteter og din tilgang til mine spillere var på fornem vis med til at underbygge de værdier, vi finder meget vigtige - samarbejde, positiv indstilling og at turde udfordre sig selv.

Du gav os forudsætningen for en forrygende tur, som vi alle vil huske og kunne lære af langt ud i fremtiden.

Din tilgang til pigerne var også helt eminent, og du sørgede for at vi alle rykkede sammen i bussen og kom tættere på hinanden - og jeg kom tættere på mine tøser, der betyder så meget for mig!

I denne sammenhæng er ord kun fattige, og ovenstående kan kun give en indikation af, hvor glad og bevæget jeg er.

De varmeste og lykkeligste hilsner
Thomas

"Team Building & Coaching tager hånd om min personlige udvikling både udenfor og på banen. Jeg er glad for, at jeg kan koncentrere mig om det på banen, så det er dejligt at have en kompetent sparring ved min side"
René Rasmussen # 21

10-04-2013

René Rasmussen - Ligaspiller og årets spiller 2012 i Skjern Håndbold

10-04-2013

28-11-2011

"Jeg har brugt Team Building & Coaching meget i forhold til mit skifte til Mors-Thy Håndbold og dernæst HC Midtjylland. Jeg har fået en personlig og kompetent sparring, som har gjort, at jeg er godt på vej med min tømrer uddannelse ved Skibbild Entreprise "
Jørgen Rasmussen # 22

Jørgen Rasmussen - Ligaspiller i HC Midtjylland

Team Building og Coaching ved Dan Rasmussen besøgte Rækker Mølle Skolen den 14. oktober 2011. Dan lavede et arrangement for vores ældste elever. Der var fuld knald på hele vejen igennem, og Dan virkede meget kompetent og engageret. Eleverne havde en god oplevelse, og jeg kan sagtens anbefale firmaet.

Torben Friis Svendsen
Skoleleder, Rækker Mølle Skolen

Del siden