Rådgivning til den bedste aftale for DIG…!

Du skal fokusere på at løfte dig selv - dit spil og dit privatliv til et niveau, hvor du kan præstere maksimalt - hver eneste gang. 

Jeg er uddannet privatrådgiver i den finansielle sektor, og med 8 års erfaring, så kender jeg til, hvordan klaveret spiller i forhold til gode økonomiske løsninger for dig. Jeg har gennemført akademiuddannelsen (HD 1. del) Jeg arbejder dagligt med optimering af økonomiske løsninger samt at forhandle og skabe gode langvarige relationer.

Jeg har erfaringer med at sidde på begge sider af bordet. Det giver mig et indblik i, hvad begge parter tænker. Hvad der skal til for, at de afgørende gode ting vælges. 

Jeg ved, hvad der skal til for, at du får den bedste aftale...!

Jeg har opbygget relationer og kendskab på tværs af det håndboldmæssige og karrieremæssige, som gør mig i stand til at give dig mere end bare en god kontrakt. Omgangskreds, jobmuligheder, uddannelsesmuligheder m.v. 

Det handler om at ligge en god plan. En plan for dig. Dit liv. 

Lad os gøre det sammen. Alt starter ved en uforpligtende samtale, og så får vi lagt en fælles plan. Er du under 18 år, er det et krav, at dine forældre deltager ved første samtale.

Jeg er klar. Er du?